В місті Нікополь Дніпропетровської області 6-річний хлопчик випав з вікна 5-го поверху. Про подробиці трагедії розповідає місцеве видання "Прихист".

Повідомляється, що подія сталася в четвер, 25 червня, близько 21:50 в багатоповерховому будинку по вулиці Електрометалургів, 44-В. За словами очевидців, 6-річний малюк заліз на підвіконня 5-го поверху і сперся головою об москітну сітку. В якийсь момент вона не витримала, і дитина полетіла вниз. Під час інциденту батьки хлопчика перебували вдома.

На місце події прибули правоохоронні органи і швидка допомога. На жаль, медики констатували смерть хлопчика ще до приїзду в лікарню.

У Нікополі 6-річний хлопчик випав з вікна 5-го поверху / фото: Прихист

Варто нагадати, що раніше в Дніпрі з багатоповерхового будинку випав чоловік. Інцидент стався у вівторок, 23 червня, на Запорізькому шосе. Свідком падіння чоловіка стала жінка, яка випадково проходила неподалік. Вона розповіла, що почула звук, ніби на землю впало щось важке. Свідок озирнулася і побачила на асфальті тіло.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Жінка одразу ж викликала на місце події працівників правоохоронних органів і швидку медичну допомогу. По приїзду медики лише констатували смерть чоловіка, оскільки врятувати його не вдалося – він отримав травми несумісні з життям.

У Дніпрі чоловік випав з вікна багатоповерхівки / фото: Дніпро оперативний

Нагадаємо, що в Дніпрі полковник поліції Павло Савенко вистрілив собі в голову.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі поїзд збив коляску з дитиною.

Також Знай.иа писав, що у Дніпропетровську сталася смертельна ДТП між мотоциклом і вантажівкою.