У Дніпрі в приватному будинку виявили чотири трупи без слідів насильницької смерті. Про подробиці події розповідає видання "Дніпро оперативний", посилаючись на власні джерела.

Повідомляється, що подія сталася на вулиці Дружби в Новокодацком районі Дніпра на території приватного домоволодіння. Жінка, яка стала свідком жаху, звернулися в поліцію, оскільки близько 3 днів не могла зв'язатися з братом, який любив зловживати алкоголем.

На тлі сильного занепокоєння, жінка прийшла до нього додому, і, зайшовши до сараю, виявила два трупи – чоловічий і жіночий. Загиблі були їй не знайомі.

На місце події прибули співробітники поліції, які виявили в тому ж сараї мертвих чоловіка і жінку, що лежать на підлозі повністю роздягненими. На них не вдалося виявити слідів насильницької смерті. На вигляд померлим було близько 45-55 років.

У Дніпрі в приватному будинку виявили чотири трупи / фото: Дніпро оперативний

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Після цього правоохоронці зайшли до будинку і побачили труп чоловіка, який сидів на стільці. У ньому свідок впізнала свого 55-річного брата. В сусідній кімнаті поліцейські виявили ще один жіночий труп, який лежав на ліжку. знайдені в будинку тіла також не мали слідів насильницької смерті.

за причиною загибелі могло стати отруєння фальсифікованим алкоголем. Проте точну причину смерті належить дізнатися судмедекспертам.

Нагадаємо, що в Дніпрі співробітники поліції затримали чоловіка, який вдерся в чужий дім і почав приймати душ.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі з вікна багатоповерхового будинку випав чоловік.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі у квартиру журналіста залетів кажан і кілька днів ховалася за шторою.