У понеділок, 22 червня, в елітному дніпровському ресторані "Репортеръ" помітили членів фракції "Слуга народу", які нахабно порушили карантинні норми. Фотодокази на представників влади вдалося роздобути виданню 49000.com.ua.

Повідомляється, що "Слуги народу" під проводом голови партії Олександра Корнієнка зібралися в ресторані "Репортеръ" під час робочої поїздки в Дніпро. Відомо, що заклад належить місцевому бізнесмену і давньому приятелю Ігоря Коломойського Дмитру Погребову.

Слуги народу у Репортеръ / фото: 49000.com.ua

Слуги народу у Репортеръ / фото: 49000.com.ua

Як можна помітити на опублікованому відео, обідати народні обранці зібралися великою компанією. За столом були присутні: голова фракції "Слуга народу" у Верховній Раді Давид Арахамія, депутати від Дніпропетровської області Олександр Трухін, Кирило Нестеренко, Максим Бужанський і Денис Герман. До їх обіду також приєднався і голова Дніпровської ОДА Святослав Олійник.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Однак, відповідно до правил карантину, встановленими Кабінетом міністрів, за одним столом у закладі можуть перебувати не більше чотирьох осіб. Таким чином, «слуги» порушили правила карантину, за що накладається штраф. Згідно з законодавством, вони повинні будуть заплатити від 17 до 34 тисяч гривень.

Варто відзначити, що рахунок за обід народних депутатів був немаленьким - майже 18 тисяч гривень. Вони дозволили собі замовити дорогі італійські страви (вітелло-тонато по-селянськи, карпаччо і ін).

Рахунок Слуг народу Репортеръ / фото: 49000.com.ua

Нагадаємо, що Борис Філатов послав центральну владу.

Як повідомляв портал Знай.иа, Зеленський не приїхав до медиків, які чекали його в лікарні Мечникова.

Також Знай.иа писав, що Борис Філатов заявив про те, що в Міській раді відбулися обшуки.