У четвер, 18 червня у відстійнику для води на Південному машинобудівному заводі у Дніпрі виявили фрагменти людського тіла. Поліція Дніпра просить городян допомогти в опізнанні загиблого. Про нові знахідки повідомляє "Інформатор".

Нещодавно, у розпорядженні поліції була лише футболка, з якої складно було визначити особу загиблого(ї). На даний момент у розпорядженні правоохоронців крім футболки є кофта темного кольору і кисть руки, на якій мається татуювання. Експерти не можуть визначити особу жертви, оскільки тіло довгий час знаходилося у воді.

Кисть руки і кофта загиблого(їй) / фото: Інформатор

Футболка загиблого(їй) / фото: Інформатор

На футболці ще зберігся фрагмент малюнка. Можливо, що ви бачили таку футболку у якогось знайомого. На знайденій кисті руки також є розмите татуювання, яке може допомогти в опізнанні особистості. Якщо вам щось відомо, то негайно зверніться до Дніпровського відділення поліції за номером: (067) 609-92-28, (095) 471-81-97 або будь-яким іншим зручним способом.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

За фактом події поліція Чечелывського відділення поліції внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 115 КК України (умисне вбивство).

Нагадаємо, що в Дніпрі поліція розшукує 32-річного злочинця.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі власниця продуктового напала на журналістів.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі водій сміттєвоза не помітив напарника і переїхав його.