В Дніпропетровській області 14-річний житель міста Апостолове занудьгував на канікулах і вирішив втекти з дому. Свій план хлопчина реалізував разом з другом. Про це розповіли в місцевій поліції.

Наголошується, що двоє хлопців вирушили на пошуки пригод в Кривий Ріг. До пункту призначення, де їх вже чекав приятель, вони добиралися на електричках. Пізніше товариш, з яким приїхав в Кривий Ріг 14-річний утікач, вирішив повернутися додому. Однак повертатися в Апостолове малолітньому бунтарю не хотілося зовсім, і він залишився в Кривому Розі.

В цей час мати втікача намагалася відшукати його самостійно. На розшуки вона витратила п'ять днів, поки не зважилася звернутися за допомогою до правоохоронців.

На пошуки підлітка відразу направили сили всіх патрулів, були перевірені залізничні та автовокзали, оглянуті всі можливі місця його знаходження.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Всього лише за день пошуків хлопця знайшли і повернули до матері. За неналежне виконання батьківських обов'язків матері загрожує адміністративне покарання.

В поліції нагадують, що під час канікул діти потребують особливого догляду, так як можуть потрапити в непередбачені ситуації без участі дорослих.

Нагадаємо, що в Дніпрі поліція розшукує 32-річного злочинця.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Дніпрі власниця продуктового напала на журналістів.

Також Знай.uа писав, що в Дніпрі водій сміттєвоза не помітив напарника і переїхав його.