У четвер, 18 червня, у Дніпрі з води в районі вулиці Будівельників дістали фрагмент людського тіла. Співробітники Дніпровського відділення поліції просять впізнати загиблого по футболці, яка була на ньому.

Повідомляється, що частина тіла була виявлена у відстійнику Південного машинобудівного заводу (ПМЗ). Поліція не змогла впізнати загиблого, оскільки фрагмент перебував довгий час у воді. Єдине, за чим можна визначити особистість – футболка, яка була на тілі.

На даний момент правоохоронні органи намагаються встановити всі обставини події і розібратися в ситуації, тому просять допомоги городян. На футболці ще зберігся фрагмент малюнка. Можливо, що ви бачили таку футболку у якогось знайомого.

Якщо це так, то негайно зверніться до Дніпровського відділення поліції за номером: (067) 609-92-28, (095) 471-81-97 або будь-яким іншим зручним способом.

За фактом події поліція Чечеловкого відділення поліції внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 115 КК України (умисне вбивство).

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Футболка загиблого / фото: Дніпровське відділення поліції

Футболка загиблого / фото: Дніпровське відділення поліції

Нагадаємо, що в Дніпрі поліція розшукує 32-річного злочинця.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі власниця продуктового напала на журналістів.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі водій сміттєвоза не помітив напарника і переїхав його.