У Дніпрі водій маршрутного таксі № 146А став винуватцем неприємного інциденту – він відмовив пільговику у безкоштовному проїзді і грубіянив пасажирам. Про подробиці події розповів користувач Богдан у Telegram-співтоваристві "Міський транспорт Дніпра".

За розповідями городянина, інцидент стався в четвер, 18 червня, в маршрутці № 146А біля ТРЦ "Дафі". Водій маршрутного таксі відмовився пускати в автобус пільговика, який попередньо пред'явив йому відповідне посвідчення. Більш того, при вході пільговика в маршрутку, водій трохи придавив його дверима і почав кричати.

У Дніпрі водій маршрутки став винуватцем скандалу / скріншот з відео

Як зазначив Богдан, це був явно не перший конфлікт маршрутника за день. Водій автобуса неодноразово нецензурно висловлювався на всю маршрутку, хамив пасажирам і швидко їхав, що змусило людей переживати. Коли хлопець щойно заходив в транспорт, з маршрутки вийшов незадоволений пасажир, який обізвав водіям нецензурним словом.

Так же водій в салоні сказав "за**али всі". Дівчина яка давала 10 гривень, він нахамив їй, що вона не змогла йому дати ще 3 гривні, щоб він зміг дати здачу їй, - додав Богдан.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Пост Богдана в Telegram / скріншот

Нагадаємо, раніше в Дніпрі розшукують 42-річного чоловіка.

Як повідомляв портал Знай.иа у Павлограді поліція знайшла хлопця, який відправив батькам прощальне СМС.

Також Знай.иа писав, що сім'я з Петриківки просить небайдужих допомоги транспортування загиблого годувальника з Польщі.