У п'ятницю, 19 червня, в Києві відбулася презентація нової політичної сили "ПРОПОЗИЦІЯ" до складу якої увійшли голови різних міст. Про основні ідеї та подальші дії партія розповіла на своїй сторінці в Facebook.

В Україні створили нову політичну партію ПРОПОЗИЦІЯ / скріншот з відео

"ПРОПОЗИЦІЯ" – нова українська політична сила, до якої увійшли лідери місцевого самоврядування. На презентації у Києві були присутні: мер Дніпра Борис Філатов, мер Миколаєва Олександр Сєнькевич, мер Чернівців Олексій Каспрук, мер Житомира Сергій Сухомлин, мер Кропивницького Андрій Райкович та мер Каховки Херсонської області Андрій Дяченко.

В Україні створили нову політичну партію ПРОПОЗИЦІЯ / скріншот з відео

Міські голови пояснили, що створили дану партію з метою побудувати в Україні ефективну систему місцевого самоврядування, як важливої складової держави. Вони – консолідація людей справи, які мають намір об'єднати країну, грунтуючись на щоденній професійній роботі і конструктивних пропозиціях. Під час презентації представники політсили розповіли про концепції, головні цілі та завдання на майбутнє.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Подивитися презентацію можна посилання.

Нагадаємо, раніше стало відомо, скільки заробляють дружини депутатів Дніпровського міськради.

Як повідомляв портал Знай.иа, Староскольцева розкрила очі городян на "темні справи" Філатова.

Також Знай.иа писав, що Філатов показав у Дніпрі "глухий кут Коломойського" і погрожував журналістам "стовп ганьби".