У понеділок, 15 червня, на житловому масиві Тополь-1 у Дніпрі помітили підлітків, які стріляли з пневматичної зброї біля дитячого майданчика. Про подію розповіли в Facebook-спільноті "Тополь1,2,3-Правий берег Дніпра".

В співтоваристві розповіли, що у дворі будинку 48 на Тополі-1 підлітки влаштували тир біля дитячого майданчика, стріляючи у бік проїжджої та пішохідної частини з пневматичного пістолета.

Стріляли по пляшках, банках, репетували і гуляли по повній... На зауваження одного з мешканців, поруч розташованого будинку, послідували погрози і ненормативна лексика, типу: "Миша сидить тихо...", - говориться в повідомленні.

Фотографія одного зі стрільців / фото: Тополя 1,2,3-Правий берег р. Дніпро в Facebook

Хлопців вдалося відлякати одному з місцевих жителів, який викликав на місце наряд поліції. На місці гулянки підлітків був виявлений фіскальний чек, який говорить про придбання пневматичного пістолета в ТЦ Terra в магазині Fonarevka. Комусь з місцевих вдалося впізнати одного з "стрільців". Заяву в поліцію вже подали.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Фіскальний чек про купівлю пневматичного пістолета / фото: Тополя 1,2,3-Правий берег р. Дніпро в Facebook

У повідомленні говориться, що вказаний двір вже здавна користується популярністю у місцевих п'яниць і бешкетників, що мешканцям, м'яко кажучи, вже набридло. Тепер і діти поповнили їх ряди, які відчувають повну вседозволеність і безкарність.

Нагадаємо, раніше в місті Марганець Дніпропетровської області однорічна дитина ледь не загинув, напившись бензину.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі рятувальники болгаркою знімали обручку з чоловіка.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі виявили труп утопленика.