У понеділок, 15 червня, невідомий житель Кривого Рогу вирішив порадувати маленьких городян, влаштувавши безкоштовні катання по річці на надувному човні. Відповідне відео показало видання "Перший Криворізький".

У Кривому Розі чоловік у костюмі привиди катав дітей по річці / скріншот з відео

Повідомляється, що в парку Гагаріна на річці з'явився загадковий чоловік, одягнений в костюм привида. Він плавав по річці на сапборді і пропонував дітям покататися разом з ними безкоштовно. Крім цього, невідомий ще наспівував пісню про Водяного і намагався налякати оточуючих, однак на нього всі дивилися лише з посмішкою.

Яким би злим він не хотів здаватися, його костюм виглядав досить необразливо – він був зроблений, здається, зі звичайнго продірявленого простирадла, а на голові красувалася камера.

У Кривому Розі чоловік у костюмі привиди катав дітей по річці / скріншот з відео

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"Привид" подпливав до берега і забирав усіх бажаючих дітей покататися. Для безпеки, у нього на борту був рятувальний жилет, який він одягав на своїх "пасажирів". За допомогою весла чоловік катав дітей по річці і після висаджував їх на березі.

Нагадаємо, раніше Борис Філатов подав клопотання про перейменування вулиці Короленка в глухий кут Коломойського.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі ураган зруйнував вулиці і знеструмив половину міста.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі незадоволений сусід измазал дитячий майданчик солидлом.