В місті Павлоград Дніпропетровської області стався інцидент – в магазині "АТБ" жінці стало погано, вона перестала дихати, однак небайдужий охоронець вчасно підоспів на допомогу і буквально врятував їй життя. Про це повідомляє видання "Дніпровська панорама".

Повідомляється, що це сталося у павлоградському "АТБ" на вулиці Західнодонбаській, 3а. У прес-службі магазину розповіли, що 45-річній жінці несподівано стало погано – вона впала на підлогу, обличчя посиніло, вона захрипіла і перестала дихати.

Покупці не звернули уваги і просто проходили повз. Працівники магазину одразу підбігли до неї, викликали бригаду швидкої допомоги, але не знали, як допомогти до приїзду медиків. На щастя, на зміну виявився охоронець Сергій, який не розгубився і надав їй першу медичну допомогу – вона почала дихати.

У Павлограді в АТБ охоронець врятував жінці життя / фото: Дніпровська панорама

Героєм виявився Кутасевич Сергій Іванович, який працює охоронцем в "АТБ" вже півроку. Як з'ясувалося, його мати є медиком, тому він знав, як правильно надавати першу домедичну допомогу. Саме в цей день знання йому припали дуже до речі.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

За підсумком, жінка була госпіталізована в місцеву міську лікарню.

Нагадаємо, що патрульний УПП Дніпропетровської області терміново потребує допомоги.

Як повідомляв портал Знай.иа дніпровські рятувальники зняли з житлового будинку бджолиний вулик.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі дівчина знепритомніла через духоту в маршрутці.