Під Кривим Рогом на Південному водосховищі сім'я рибалок-любителів випадково спіймала величезного товстолоба. Похвалитися уловом вирішив Ігор Кузин, опублікувавши знімки з трофеєм в Facebook-співтоваристві "Рибалка Кривий Ріг — Рибалка в Кривому Розі".

Під Кривим Рогом подружня пара зловила річкового гіганта / фото: Ігор Кузин в Facebook

Чоловік розповів, що вони з дружиною вирушили на Південне водосховище, щоб порибалити на щуку. Коли вони були вже в човні на воді, його дружині Світлані несподівано попалося щось величезне, яке мало її не потягнуло під воду.

Як виявилося, Світлані на гачок попався величезний товстолоб. Ігор був здивований такому улову і почав підозрювати, що дружина почала перевершувати його в улюбленій справі.

Під Кривим Рогом подружня пара зловила річкового гіганта / фото: Ігор Кузин в Facebook

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Це було щось нереальне! Емоції переповнюють! Але ми це зробили! — написала в коментарях дружина Ігоря, Світлана.

Коментар Світлани Кузиною під постом Ігоря Кузина в Facebook / скріншот

Учасники групи вирішили підтримати дівчину, зазначивши, що не здивовані її рибальськими здібностями, оскільки жінки часто в цій справі справляються краще. Одна з користувачок навіть поділилася власним досвідом:

Коментар під постом Ігоря Кузина в Facebook / скріншот

Нагадаємо, раніше дніпрянин зловив на підводному полюванні 51-кілограмового сома.

Як повідомляв портал Знай.иа неподалік від Кривого Рогу зграя лебедів потрапила в кам'яну пастку через червневої спеки.

Також Знай.иа писав, що в Індустріальному районі Дніпра бродячий собака покусав дитину.