Популярний дніпровський рибак-блогер Олександр Громадський похвалився перед підписниками новим трофеєм – під час підводного полювання йому вдалося зловити 51-кілограмового сома. Про це чоловік розповів на своїй сторінці в Facebook.

За словами Олександра, він, як і кожен підводний мисливець, мріяв потрапити на саме величезного сома. Рибак хотів по-справжньому відчути міць і розмір риби, перевірити на міцність спорядження і свою особисту підготовку.

Дніпровський рибалка зловив 51-кілограмового сома / фото: Олександр Громадський у Facebook

того дня Олександр рушив на річку, де запірнув на перепад глибини 6-12 метрів, на поздовжньому звалі річки з легким перебігом. Він зазначив, що пірнати глибше 7 метрів не ризикнув, оскільки там починається повний морок.

На одному з нирків під час лежання я почув дуже потужний старт риби, в товщі води, це явно був не сазан. Кілька разів ще я спробував максимально довго полежати, але безрезультатно, — зізнався в пості Олександр.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Дніпровський рибалка зловив 51-кілограмового сома / фото: Олександр Громадський у Facebook

І тим не менш, рибак вирішив не відступати від своєї мети і продовжив полювати на мрію:

Заплив на 100 метрів вище цього місця і почав робити повільні і тихі пронози уздовж дна на межі темряви, так звані динамічні лежання. Через кілька нирків я вийшов на сома прямо в лоб

Зустрівшись з підводним монстром, Олександр вистрілив з гарпуна і вразив його. Трофеєм виявився сом, вага якого сягав 51 кілограм. Блогер заявив, що це його новий особистий рекорд, який він не міг встановити близько 8 років. До всього іншого, це сама потужна боротьба з рибою за всю його практику.

Нагадаємо, раніше в Дніпрі група рятувальників дістала із занедбаного підвалу собаку, що потрапила у пастку.

Як повідомляв портал Знай.иа дніпрянка ледь не стала жертвою ненажерливого монстра з крильцями.

Також Знай.иа писав, що під Дніпром зловили унікальне комаха, яка віщує спекотне літо.