Ще задовго до того, як дніпряни стали переживати за свої життя під час пандемії, маленькі жителі міста потребували лікування вже давно. Видання "Інформатор" розповідає про дітей, які потребують фінансової підтримки городян.

ЦВИК ОЛЕКСІЙ, 9 РОКІВ

Льоші поставили діагноз – ДЦП за змішаним типом, після чого він змінився на мітохондріальну хвороба з порушенням енергетичного обміну. Після щеплення БЦЖ у хлопчика з'явилася пухлина, і він перестав розвиватись на рівні зі своїми однолітками. Він не відгукувався на своє ім'я, не грав з іграшками.

Необхідна сума: 12 528 гривень

Збір коштів здійснює організація: БФ Kiddo

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Цвик Олексій / фото: Інформатор

АРТЕМ БУДКО, 9 РОКІВ

Ще у віці 1,5 років Артему діагностували цукровий діабет. Щомісяця на його лікування необхідно близько 3 тисяч гривень, що для малозабезпеченої сім'ї досить велика сума. Його батько – інвалід 1 групи. Хлопчик дуже допитливий, активний.

Необхідна сума: 10 545 гривень

Збір коштів здійснює організація: біржа благодійності «ДоброДій»

Артем Будко / фото: Інформатор

ДЕНИС СИГАТОВ, 8 РОКІВ

Два роки тому Денис важко переніс ГРВІ, яка принесла йому рідкісне захворювання крові – тромбоцитопенічну пурпуру або хвороба Верльгофа. Це захворювання може призвести до внутрішньої кровотечі та незворотних наслідків навіть після найменшого синяка. Зараз він приймає "Револад", який значно поліпшив його стан, однак йому потрібно ще як мінімум 5 упаковок, вартістю 5 тисяч гривень.

Необхідна сума: 25 тисяч гривень

Збір коштів здійснює організація: біржа благодійності «ДоброДій»

Денис Сигатов / фото: Інформатор

Нагадаємо, раніше дніпряни заклеели стіни 21-ї міськлікарні паперовими серцями в якості підтримки для медиків.

Як повідомляв портал Знай.иа дніпровські вуличні музиканти підняли настрій всьому місту.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі місцеві жителі своїми руками побудували роллердром для дітей.