У Дніпрі затримали спритного домушника, на рахунку якого напевно не одна квартирна крадіжка. Фотографію чоловіка і про його прикмети розповідає паблік "Х**вий Дніпро" на своїй сторінці в Instagram.

Кілька днів тому дніпрянам вдалося на гарячому зловити домушника, який, вочевидь, як раз задивлявся на чуже майно. У співтоваристві написали, що чоловік був виявлений в одному з будинків по вулиці Гагаріна, після чого його передали правоохоронним органам для подальших розглядів. Користувачів мережі попросили придивитися до фото – можливо, хтось вже постраждав від "умілих ручок" цього чоловіка.

Реакції від жителів міста довго чекати не довелося – підписники почали активно коментувати публікацію. Однак, ніхто не повідомив про нових жертви підозрюваного. Більшість користувачів жартували, що чоловік нагадує їм відомого українського коміка Дядю Жору, або запитували: куди домушники весь час дзвонять після затримання?

Коментарі під постом Х**вий Дніпро в Intagram / скріншот

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Коментарі під постом Х**вий Дніпро в Intagram / скріншот

Коментарі під постом Х**вий Дніпро в Intagram / скріншот

Нагадаємо, раніше у Дніпрі чоловік відгриз вухо братові.

Як повідомляв портал Знай.иа Арсен Аваков розформував Павлоградське відділення поліції в Дніпропетровської області.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі горе-матусі розгромили змінну квартиру.