Стало відомо, що мер міста Дніпро, Борис Філатов на деякий час змінив професію і оригінально привітав колишніх колег.

Таким чином, повідомляється, що Борис Філатов привітав всіх українських журналістів з їх професійним святом. Як відомо, кожен рік, 6 червня Україна відзначає день журналіста.

І ось, перед свят, мер міста Борис Філатов прийшов у місцеву піцерію, і записав звернення. Про це пише інформаційний портал "Дніпровська панорама".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Як всі знають, в минулому, голова Дніпра сам був пов'язаний з цією сферою діяльності.

Після початку своєї промови, Борис Філатов оригінально здивував не тільки журналістів, але й усіх тих, хто подивився цей ролик. Мер почав самостійно готувати піцу з інгредієнтів, які підготував заздалегідь. При цьому, кожен з продуктів певним символом журналістики. Наприклад, сир моцарелла – об'єктивність, про яку ніколи не потрібно забувати, як заявив Борис Філатов.

Ролик знятий у неформальній обстановці. Більше схоже не на звернення до народу, а ролик з рецептом піци, тільки замість кухаря міський мер. Досить оригінально.

Нагадаємо, раніше Борис Філатов пригрозив конкурентам на виборах.

Як повідомляв портал Знай.иа, Борис Філатов зробив звіт про виконану роботу за карантин.

Також Знай.иа писав, що Борис Філатов прокоментував плачевний стан української інфраструктури.