У четвер, 4 червня, стало відомо про те, що в місті Дніпро сталася трагедія з водієм маршрутки. Про це повідомляє інформаційний портал «Дніпровська панорама».

Таким чином, повідомляється, що під час роботи, водієві маршрутки стало погано за кермом. Він їздив за маршрутом під номером 33, яка їздить від селища Мирного до Старомостовой площі.

Як стало відомо пізніше, під час роботи чоловікові стало погано. На місце події відразу ж викликали медиків, який приїхав досить швидко, однак, лікарі все ж таки не зуміли його врятувати.

У Дніпрі помер водій маршрутки, фото: Дніпровська панорама

Медиками була констатована смерть водія маршрутки.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Померлому чоловікові на момент смерті 53 роки, і за попередніми даними, причиною смерті став інфаркт. На даний момент співробітники правоохоронних органів намагаються з'ясувати всі обставини цієї трагедії.

Нагадаємо, що днями помер Іван Махмудов, який у травні постраждав у ДТП в Заводському районі міста Запоріжжя. У нього залишилася дружина і маленький син.

Лікарі боролися на життя Івана Махмудова починаючи з 23 травня. У ДТП, яке сталося на Кічкасі, в якому зіткнулося два автомобіля Mazda і Volkswagen, і чоловік отримав важкі травми. Про це повідомляється інформаційний портал «061».

Нагадаємо, на Львівщині відбулося трагічне ДТП, водій Opel Omega збив сім'ю з чотирьох чоловік.

Як повідомляв портал Знай.іа, в Україні шахраї, які "працюють" з нерухомістю, вийшли на абсолютно новий рівень.

Також портал Знай.іа писав про те, що Києві таксі з пасажиркою влетів у стовп і перетворився на металобрухт, перші жертви снігопаду.