У місті Покров (колишній Орджонікідзе) стався інцидент в маршрутці – водій без об'єктивної причини відмовив у безкоштовному проїзді учаснику бойових дій за наявності пільги. Про це користувач Ігор Потьомка повідомив на сторінці "OrdzhoCity співтовариство м. Покров (Орджонікідзе)" в Facebook.

У Покрові водій маршрутки відмовив у пільговому проїзді учаснику АТО / скріншот з відео

За розповідями самого чоловіка, він зайшов в салон і пред'явив посвідчення АТОшника, яке дає право на пільговий проїзд. Однак, водій вимагав з нього плату заявивши, що у нього є наказ від начальства, згідно з яким він пільговиків не перевозить. Маршрутник зупинив авто і попросив чоловіка вийти, якщо той не збирається платити за проїзд, а до тих пір далі він не поїде. Що примітно, в салоні навіть висіло оголошення: "ПІЛЬГ НЕМАЄ!".

Проте чоловік не збирався здаватися і викликав поліцію на місце події. Поліцейський, який прибув на місце, зайшов в транспорт з автоматом і в масці. Він поспілкувався з водієм і пасажиром, з'ясувавши всі подробиці інциденту і порекомендував першому продовжити рух. Сам же правоохоронець пообіцяв провести бесіду з начальством даного маршруту, оскільки пільговий проїзд у країні ніхто не відміняв.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що у дніпровській лікарні ім. Мечникова не збираються звільняти лікаря, якого засудили за отримання хабара.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі чоловік підпалив будинок, замкнувши родичів всередині.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі рятувальники дістали немовля із закритої машини.