У вівторок, 2 червня, на вулиці Миколи Хвильового у Дніпрі чоловік підпалив власний будинок, замкнувши своїх родичів всередині. Сусіди допомогли постраждалим вибратися з пастки. Про подробиці події розповідає видання "Інформатор".

У Дніпрі чоловік підпалив будинок, замкнувши родичів всередині / фото: Інформатор

Повідомляється, що чоловік має намір підпалив двоповерховий приватний будинок по вулиці Миколи Хвильового, замкнувши всередині нього своїх родичів. Своєї провини перед правоохоронцями він не заперечував і перебував у неадекватному стані. Він облив будинок бензином, після чого влаштував пожежу. А щоб його родичі не змогли втекти з пастки, він попередньо закрив всі двері. Поки полум'я набирало сили, він спостерігав зовні за тим, щоб з будинку ніхто не втік.

Врятувати людей вдалося сусідам, які вчасно схаменулися. За підсумком жінка 1958 року народження надихалася продуктами горіння та її терміново госпіталізували в 4-у міську лікарню. Її чоловік, який також знаходився в будинку, від госпіталізації відмовився.

У Дніпрі чоловік підпалив будинок, замкнувши родичів всередині / фото: Інформатор

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Племінника-палія затримали співробітники патрульної поліції. Під час затримання у нього в руках була палиця, і він чинив опір. З-за цього правоохоронцям довелося застосувати фізичну силу і закувати зловмисника в наручники.

Як розповіли в ДСНС, пожежа почалася в одній з кімнат будинку. Вогонь швидко поширився по житловому приміщенню і перекинувся на дах будинку. В наслідок події у будинку вигоріли домашні речі, побутова техніка та меблі.

Нагадаємо, раніше в Дніпрі вандали повалили на землю урни в парку.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі засудили жінку, яка замовила вбивство колишнього чоловіка.

Також Знай.иа писав, що неадекватний дніпрянин увірвався в тролейбус без маски і почав погрожувати водієві.