У середу, 3 червня, стурбована мати звернулася на гарячу лінію "101", повідомивши про те, що випадково замкнула 5-місячну дитину в автомобілі. Рятувальники успішно витягли малюка, про що розповіла прес-служба ГУ ДСНС в Дніпропетровській області.

У Дніпрі рятувальники допомогли дістати немовляти із закритого автомобіля / фото: ДСНС в Дніпропетровській області

Інцидент стався 3 червня близько 11:39, коли до служби порятунку звернулася стурбована дівчина. Вона розповіла, що на проспекті Пушкіна Чечелівского району Дніпра її автомобіль закрився з 5-місячною дитиною всередині під час тимчасової зупинки.

Відразу після надходження дзвінка, на місце події виїхало чергове відділення другої державно-рятувальної частини 8-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України в Дніпропетровській області. По прибуттю фахівці Служби порятунку "101" виявили, що дитина виявилася замкнутою у легковому автомобілі.

У Дніпрі рятувальники допомогли дістати немовляти із закритого автомобіля / фото: ДСНС в Дніпропетровській області

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Мати дитини розповіла, що вийшла з автомобіля і забула ключі всередині, в той момент машина закрилася. Після наданого дозволу співробітниками поліції і батьками дитини, рятувальники розбили заднє бокове скло машини за допомогою шанцевого інструменту і дістали немовля. На даний момент воно знаходиться в задовільному стані.

До робіт було залучено 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця пожарноспасательной техніки Головного управління ДСНС України в Дніпропетровській області.

Нагадаємо, раніше в Дніпрі таксист втратив свідомість за кермом і ледь не убив вагітну пасажирку.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі двоє невідомих жорстоко побили лежачого хлопця.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі засудили жінку, яка замовила вбивство колишнього чоловіка.