У Дніпрі та області вже кілька днів розшукують 81-річну жінку. Про особливі прикмети зниклої старенької повідомляє видання "Інформатор".

У Дніпрі та області розшукують 81-річну жінку / фото: Інформатор

Повідомляється, що 81-річну Турченко Марія Миколаївна вийшла з будинку 31 травня і з тих пір так і не повернулася. Зникла проживає в селі Маївка Дніпровського району Дніпропетровської області. Рідні та близькі жінки не знають, куди вона поїхала і де знаходиться на даний момент, тому звернулися за допомогою в поліцію.

Прикмети: на голові був надітий світлий хустку, ходить з паличкою, оскільки пережила інсульт. Зростання – приблизно 165 см, худорлява статура. Конкретно в чому була одягнена жінка невідомо, проте одяг була сірих тонів.

Просимо вас придивитися до фото і бути уважними в громадських місцях. Якщо раптом ви знаєте, де знаходиться жінка, помітили її де-то в місті, чи згадали, що бачили раніше, — передайте інформацію в Дніпровський сільський відділ поліції: (096) 285-80-00.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У Дніпрі та області розшукують 81-річну жінку / фото: Інформатор

У Дніпрі та області розшукують 81-річну жінку / фото: Інформатор

Нагадаємо, що в Дніпрі вже більше трьох місяців розшукують офіцера ЗСУ.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Кам'янському 3-річна дівчинка втратила маму.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі рідні вже збилися з ніг у пошуках 82-річної бабусі, яка ховалася за шторою.