Дніпровська міська прокуратура №1 підтримала рішення Красногвардійського районного суду щодо кримінальної справи з участю 39-річної жінки та двох її спільників, яка замовила вбивство колишнього чоловіка. Відповідна інформація з'явилася на офіційному сайті відомства.

Повідомляється, що інцидент стався в червні 2014 року в Дніпрі. 39-річна жінка замовила вбивство колишнього чоловіка на тлі неприязних відносин через поділ майна після розлучення. Для того, щоб позбавити колишнього чоловіка життя, дніпрянка залучила до справи чоловіка, з яким була в близьких стосунках, а він в свою чергу знайшов раніше судимого чоловіка, пообіцявши йому за вбивство 10 тисяч доларів.

У Дніпрі засудили жінку, яка замовила вбивство колишнього чоловіка / скріншот з відео

Після цього спільник передав виконавцю обріз мисливської рушниці і доставив його до місця проживання жертви, а сам чекав в автомобілі неподалік. Коли колишній чоловік вийшов з під'їзду, вбивця вистрілив йому в груди, спричинивши тілесні ушкодження, не сумісні з життям.

У ході розслідування жінка відмовилася визнавати свою провину, проте прокуратура довела її причетність.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

За вчинення кримінального злочину, передбаченого ч. 2 ст. 115 КК України, Червоногвардійський районний суд призначив їй покарання у вигляді 14 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Жінку взяли під варту в залі суду. Її співучасника засудили до 10 років і 10 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна. Він звинувачується не тільки у вбивстві людини, але і незаконному поводженні зі зброєю, адже під час обшуку в його автомобілі було виявлено 20 патронів, які людина придбав та зберігав без мети (ч. 2 ст. 115, ч. 1 ст. 263 КК України). Виконавець вбивства, якому також інкримінується ч 2 ст. 115, ч. 1 ст. 263 КК України, за вироком суду проведе за ґратами 14 років з конфіскацією майна", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше в Кривому Розі дівчина вистрибнула з вікна пологового будинку, залишивши новонародженого малюка.

Як повідомляв портал Знай.иа, під Дніпром старшокласник поглумився над малюком, погрожуючи сокирою.

Також Знай.иа писав, що на трасі Полтава-Дніпро сталося смертельне ДТП за участю вантажівки і легковика.