У Дніпрі перекриють вулицю Яворницького, яка розташована біля входу в парк Шевченка, де на даний момент проводиться реконструкція. Відповідний документ надала Дніпровська міськрада, передає "Відкритий".

Повідомляється, що в понеділок, 1 червня, на вулиці Яворницького буде повністю перекрито рух для будь-яких видів транспорту. У документі зазначено, що на такі заходи довелося піти через капітальний ремонт вулиці. На даний момент невідомо, до якого числа буде перекрита вулиця, оскільки в документі не вказаний термін закінчення ремонтних робіт. Найімовірніше, це пов'язано з тим, що вулиця Яворницького буде переобладнана і зроблена повністю пішохідною.

У Дніпрі перекриють рух по вулиці Яворницького / фото: Відкритий

Варто зазначити, що вже кілька тижнів на площі Шевченка проводиться капітальний ремонт, який спрямований на перетворення проїжджої частини на пішохідну зону. За словами Бориса Філатова, в ході реконструкції площі та прилеглих вулиць будуть повністю замінені підземні комунікації, обладнано нові зливові каналізації, знятий асфальт і покладена бруківка.

У зв'язку з капітальним ремонтом більшість прилеглих вулиць були перекриті, а за деякими з них була звужена проїзна частина та обмежено рух.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ось як має виглядати площа після реконструкції:

Площа Шевченка після реконструкції / фото: Дніпровський міськрада

Площа Шевченка після реконструкції / фото: Дніпровський міськрада

Площа Шевченка після реконструкції / фото: Дніпровський міськрада

Площа Шевченка після реконструкції / фото: Дніпровський міськрада

Нагадаємо, раніше у Дніпрі в слідстві зливи розмили Селянський узвіз.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі почали реконструкцію площі Шевечнко до Дня міста.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі активісти прибрали занедбану набережну, перетворивши в арт-простір, фото.