Дніпровський мер Борис Філатов не зміг утриматися від коментарів щодо сьогоднішньої перестрілки між перевізниками в Броварах Київської області. Відповідний пост з'явився на сторінці міського голови в Facebook.

Відомо, що в п'ятницю, 29 травня, у Броварах сталася масова перестрілка між місцевими перевізниками. У загальній складності в ній взяло участь близько 100 осіб, з яких кілька людей отримало поранення. Мер Дніпра Борис Філатов не зміг утриматися від коментарів з цього приводу, висловивши в соціальних мережах все, що думає.

Борис Філатов прокоментував недавню перестрілку в Броварах / скріншот з відео

У першу чергу міський голова зазначив, що не варто у всьому беззастережно звинувачувати поліцію, оскільки величезна кількість людей, від простих громадян до лідерів громадської думки, не хочуть бачити причинно-наслідкові зв'язки і розуміти суть проблеми.

Чиновники крадуть - давайте всіх розстріляємо, краще без суду і слідства ( не будемо створювати кожен день умови, щоб це було робити все важче і важче ( або навіть неможливо ), а саме поставимо всіх до стінки і кулю в лоб ).

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Філатов підкреслив, що велика частина городян тільки і вміють робити, що звинувачувати місцеву владу за неправильні рішення, які, на його думку, просто необхідні.

Знаєте, коли я став міським головою, то зіткнувся з тим, що у нас в Дніпрі - картель з перевізників, а попередні влади просто тупо знищили муніципальний електротранспорт на догоду приватним перевізникам. Четвертий рік я б'юся з вирішенням транспортної проблеми: купую нові тролейбуси, б/у трамваї, запускаю нові маршрути, мучуся з метро. У відповідь активні громадяни вимагають зробити весь транспортним безкоштовним, постять в пабликах фоточки проржавілих маршруток і вимагають запустити в місті підвісні поїзда, щоб було «як в Сінгапурі». А допомоги ніякої. Взагалі. Особливо від державних організацій, які зобов'язані дати чіткі і зрозумілі правила для офіційних перевізників. Для тих підприємців, хто хоче і може купувати новий рухомий склад. Укртрансбезпека і Мінінфраструктури, в основному, мовчать. Поки на ринку «чорних» і «сірих» перевезень крутяться величезні гроші. ... Але кого в суспільстві цікавить суть проблем? Зате менти, як завжди, у всьому винні... – пише Борис Філатов.

Пост Бориса Філатова в Facebook / скріншот

Пост Бориса Філатова в Facebook / скріншот

Пост Бориса Філатова в Facebook / скріншот

Нагадаємо, раніше Борис Філатов пригрозив конкурентам на виборах.

Як повідомляв портал Знай.иа, Борис Філатов зробив звіт про виконану роботу за карантин.

Також Знай.иа писав, що Борис Філатов прокоментував плачевний стан української інфраструктури.