Незважаючи на те, що в Дніпрі ввели карантин на ряду з іншою Україною, власники нерухомості не поспішають знижувати ціни, лише навпаки підвищуючи їх. Наскільки змінилися ціни на квартири у Дніпрі розповідає сайт DOM.RIA.

Економ-клас

У Дніпрі бюджетні квартири не особливо цікавлять інвесторів, тому забудовники погано розвивають даний сегмент. На даний момент в місті існує лише два ЖК, які пропонують квартири в цьому сегменті.

За останні три місяці ціна за квадратний метр збільшилася на 10,04%:

Динаміка цін в новобудовах економ-класу / фото: DOM.RIA

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Комфорт-клас

Даний сегмент користується величезною популярністю у інвесторів не тільки в Дніпрі, але й по всій Україні. На сьогоднішній день в місті можна знайти 29 ЖК, які пропонують квартири комфорт-класу, що становить більшу частину від усіх ЖК в Дніпрі. У порівнянні з минулим роком, можна з упевненістю сказати, то сегмент розвивається, але як це відбилося на ціновій політиці?

Ціна дніпровського комфорт-класу зросла на 3,66%:

Динаміка цін в новобудовах комфорт-класу / фото: DOM.RIA

Бізнес-клас

Квартири бізнес-класу в Дніпрі займають друге місце по популярності і становлять третину всього ринку. На даний момент в місті є 15 ЖК, які пропонують нерухомість в цьому сегменті, хоча ще на початку березня їх було 17.

Ціна дніпровського бізнес-класу зросла на 9,2%:

Динаміка цін в новобудовах бізнес-класу / фото: DOM.RIA

Еліт-клас

Попит на квартири еліт-класу в Дніпрі знаходиться на середньому рівні. На сьогоднішній день можна знайти близько 9-10 пропозицій від забудовників. За минулий рік кількість новобудов даного сегменту зросла майже у два рази.

Ціна дніпровського еліт-класу зросла на 10,02%:

Динаміка цін в новобудовах еліт-класу / фото: DOM.RIA

Нагадаємо, що Vodafone підвищує ціни на тарифи мобільного інтернету і зв'язку.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі вимкнуть світло на весь день.

Також Знай.иа писав, що з Дніпра можуть різко зникнути банкомати.