Дніпрянам відкриють залізничне повідомлення раніше обіцяної дати, пустивши приміські електрички. Про це повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій в ефірі програми "Сніданок з 1+1", передає ТСН.

За словами представника Кабінету міністрів, ж/д перевезення будуть доступні раніше, ніж передбачав Кабінет міністрів. Тобто, очікувати поїздів на вокзалі можна буде раніше 1 червня, вже на цьому тижні. Точна дата на даний момент невідома.

Владислав Криклій пояснив, що до запуску готуються усі типи поїздів. У першу чергу відкриють приміські електрички, а після них – поїзди далекого прямування – швидкісні експреси (Інтерсіті+) та нічні поїзди. На початку поїзди курсуватимуть переважно на Південь, оскільки епідеміологічна ситуація там краще.

У Дніпрі запустять приміські електрички / скріншот з відео

Міністр інфраструктури повідомив, що вже в середу або четвер можна чекати появи у продажу залізничних квитків. По ідеї, ціни на них не повинні підніматися, однак таке може статися через сезонність. У літній час в Україні підвищується попит на квитки, тому щорічно з червня по серпень місяць залізничні квитки продаються за підвищеним коефіцієнтом – плюс 7%.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Нагадаємо, що Дніпро відновлює ж/д перевезення з Одесою.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі відновили роботу метро.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі відновлюють внутрішньообласні рейси.