У селищі Томаківка, Дніпропетровської області, випускники 11-класу вирішили відзначити випускний оригінально – школярі зняли зворушливий відеоролик, проводжаючи один одного в подальше життя. Відповідним записом поділилася Юлія Сачко на сторінці "Томаківський НВК "ЗОШ І-ІІІ ст. - ДНЗ" № 1" в Facebook.

На Дніпропетровщині випускники зняли зворушливий ролик про останньому дзвонику / скріншот з відео

Відомо, що в цьому році випускники не зможуть проводити школу традиційним способом, оскільки вона закрита на карантин, а всі учні змушені сидіти по домівках. Безумовно, пропуск такої важливої події в житті не на жарт турбує дітей. Але ось випускники школи Томаківки, Дніпропетровської області, вирішили не сумувати, записавши зворушливий відеоролик останнього дзвінка.

Весь ролик вони знімали окремо – хтось вдома, а хтось вийшов у двір свого будинку. Всі випускники одягли шкільну форму, наділи стрічку випускника через плече і наче б передавали один одному шкільний дзвінок.

На Дніпропетровщині випускники зняли зворушливий ролик про останньому дзвонику / скріншот з відео

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Шкільна історія сьогодні завершується для наших випускників!❤ Час прощатися з дитинством! Тому дзвени, останній дзвінок, і відкривай нову сторінку вже дорослого життя для наших рідних випускників!🔔 Удачі вам, випускники 2020! В добрий шлях! – написала лія Сачко.

Нагадаємо, раніше у Львові розповіли, як школярі проведуть останній дзвінок.

Як повідомляв портал Знай.иа сім'я влаштувала для дочки особливий випускний в умовах карантину.

Також Знай.иа писав, що в японському університеті Business Breakthrough University креативно відгуляли випускний.