У Дніпрі виявили жінку "Плюшкіна", яка проживає по вулиці Савченка, 99. Комунальникам довелося вивезти з будинку громадянки кілька КАМАЗів сміття. Про це повідомляє видання "Дніпровська панорама", "Наше місто", а також заступник мера Дніпра Михайло Лисенко.

У Дніпрі жінка колекціонувала побутове сміття / фото: Наше місто

У центральному районі Дніпра, по вулиці Савченка, 99, мешканці будинку звернулися до Міської ради за допомогою. Вони розповіли, що в одній з квартир проживає жінка, яка тягне до себе додому різне побутове сміття з навколишньої території. Внаслідок серйозного захаращення квартири, в сусідні квартири почала лунати неймовірний сморід, що вкрай не влаштовувало мешканців.

У Дніпрі жінка колекціонувала побутове сміття / фото: Дніпровська панорама

У Дніпрі жінка колекціонувала побутове сміття / фото: Дніпровська панорама

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

На місце подій прибули співробітники комунальних підприємств, які вивезли все сміття з дому городянки на КАМАЗах. Також на місце прибув заступник мера Михайло Лисенко, який прокоментував ситуацію.

У Дніпрі жінка колекціонувала побутове сміття / фото: Наше місто

Сьогодні ми розчистимо її квартиру. Але цього вистачить в кращому разі на рік, за рік вона знову натягне туди все, це питання перш за все до її родичів. У нас немає рішення про її примусової госпіталізації. З цією проблемою насамперед повинні розібратися родичі людей, які мають подібні психосоматичні захворювання», — зазначив Михайло Лисенко.

Нагадаємо, раніше в Дніпрі почали реконструкцію площі Шевечнко до Дня міста.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі біля центрального ринку "Озерка" зносять безіменний торговий центр.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі батьки своїми силами зробили дитячого містечко з дерев'яних піддонів.