У Дніпрі біля центрального ринку "Озерка" зносять безіменний торговий центр, в якому раніше знаходився АТБ-маркет і секонд-хенд. Про це з місця подій повідомляє видання "Наше місто".

У Дніпрі зносять торговий центр, розташований біля центрального ринку

На представлених фотографіях і відео можна помітити, що в знесенні будівлі бере участь важка будівельна техніка, яка в основному займається вивезенням будівельного сміття. Повідомляється, що впродовж багатьох років на першому поверсі будівлі розташовувався магазин АТБ-маркет, а на другому магазини часто змінювалися. Останнім з них став секонд-хенд популярної української мережі.

У Дніпрі зносять торговий центр, розташований біля центрального ринку

У Дніпрі зносять торговий центр, розташований біля центрального ринку

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

На той час, поки будуть проводитися будівельні роботи, місцевість огородили спеціальним парканом. Робітники займаються розвалом будівлі і викидають назовні все сміття і величезні шматки бетону. Внизу їх вже забирає велика техніка і відвозить.

На даний момент залишається загадкою, що збираються будувати на місці колишнього торгового центру і чи перенесуть кудись неподалік магазини, які перебували там раніше.

Нагадаємо, в Дніпрі почали реконструкцію площі Шевечнко до Дня міста.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі дівчина повисла на краю закинутки без страховки.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі батьки своїми силами зробили дитячого містечко з дерев'яних піддонів.