У Кривому Розі, Дніпропетровської області, важко поранили місцевого прокурора Олексія Пипку в слідстві серії пострілів з травматичної зброї. Про подробиці інциденту повідомляє видання "Перший міський", посилаючись на власні джерела.

За інформацією видання, пригода сталася приблизно опівночі у четвер, 21 травня в Саксаганському районі міста неподалік готелю "Україночка". В цей час місцевий прокурор Олексій Пипка святкував там свій день народження в компанії друзів.

У Кривому Розі розстріляли місцевого прокурора Олексія Пипку / фото: Перший міський

"До місця гулянь приїхала знайома дівчина прокурора, яка і випустила всю обойму травматичного пістолета в область живота Олексія Пипки. Причина події поки невідома", – йдеться у повідомленні.

Джерело повідомляє, що на даний момент голову Криворізької прокуратури №3 Олексія Пипку доставили в міську лікарню №2. Лікарі повідомляють, що чиновник перебуває у вкрай важкому стані.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Перший міський" заявляє, що дані підтверджені місцевими співробітниками поліції. Підозрювану дівчину затримали і відкрили на неї кримінальне провадження відповідно до ч. 1 ст. 115 Кримінального Кодексу України (умисне вбивство). Що примітно, офіційної заяви від Національної поліції на сайті поки що немає.

Нагадаємо, раніше стали відомі нові подробиці вбивства 12-річного хлопчика у Дніпрі.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі 6-місячний малюк подавився пакетом і помер на руках у батька.

Також Знай.иа писав, що харків'янка, обезглавившая маленьку дочку, терміново їде в Дніпро.