Практично кожен дніпрянин знає дивовижну історію собачки Бетті, яка ось уже кілька років живе без передніх лап. Волонтер і нова господиня собаки Наталія Люта нещодавно поділилася новими знімками щасливого вихованця на сторінці "Клуб Бетті" у Facebook.

Собачка Бетті позбулася передніх лапок ще в 2017 році. Раніше вона проживала на території трамвайного депо, як раптом у неї відмовили передні лапи. Господар Бетті хотів її приспати, щоб не мучиться з твариною, проте захисники тварин виступили проти і забрали Бетті на своє піклування.

Люта Наталія поділилася щасливим знімком собачки Бетті / фото: facebook.com/lutanata

Незважаючи на те, що лапи довелося ампутувати, це не завадило собаці продовжити повноцінне життя – волонтери забезпечили тварина спеціальними протезами на коліщатках, з допомогою яких вона може вільно переміщатися.

Наталія Люта колись розповіла, що їй довелося пововтузитися з Бетті не довше, ніж з будь-якою іншою твариною. Єдине, що їй по початку діставало незручність – це виносити її на вулицю, оскільки вона живе не в приватному будинку, а в квартирі. Більше того, зазначає волонтер, Бетті є відмінним охоронцем.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

З тих пір, як життя Бетті перекинулася з ніг на голову, вона і сама кардинально змінилася – замість нудних буднів на депо собака почала вести активне соціальне життя, стаючи королевою всіх фотографій. Нещодавно Наталя поділилася новим знімком свого вихованця з недавньої прогулянки:

Люта Наталія поділилася щасливим знімком собачки Бетті / фото: facebook.com/Bettys-club-Клуб-Бетти

Нагадаємо, раніше в Дніпрі помітили собак еко-активістів.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі невідомі кинули годує кішку з новонародженими кошенятами на будівництво.

Також Знай.иа писав, що дніпровський фотограф відобразив білку-акробатку.