Котлети в будь-якому виконанні – це завжди довгий процес, який вимагає годинного стояння біля плити і масу сил та енергії. Тому експерти вирішили поділитися максимально простим і швидким рецептом котлет, які можна зробити з будь-якого фаршу.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай у Google News!
Склад:
- будь-який фарш – 1 кг
- м'якуш білого хліба – невеликий шматочок
- цибуля ріпчаста – 150 гр.
- картопля – 150 гр.
- часник – 1 зубчик
- куряче яйце – 1 шт.
- сіль і чорний мелений перець – за смаком
- кефір, сметана або вершки – 1 ст. л.
- рослинна олія – 1 ст. л.
- вода – 1 склянка
Приготування:
Шматочок білого хліба заливаємо 50 мл води і залишаємо набухати. У цей час спочатку через блендер потім пропускаємо через м'ясорубку часник і ріпчасту цибулю. Далі змішуємо хлібний м'якуш, часник і цибулю.
Очищаємо картоплю від шкірки і натираємо її на дрібній тертці, вичавлюємо сік. У миску з картоплею додаємо м'ясний фарш, змішуємо їх з хлібом, цибулею і часником. Додаємо в отриману суміш яйце, сіль і перець. Для соковитості додаємо столову ложку кефіру / сметани / вершків.
Ретельно все перемішуємо і відбиваємо фарш, щоб він не розвалювався в процесі ліплення. Далі застеляємо деко пергаментом і змащуємо його рослинним маслом. Формуємо котлети і викладаємо на деко.
Відправляємо котлети в духовку, попередньо розігріту до 190 градусів, на 20 хвилин. Після виймаємо деко і додаємо туди склянку води для соковитості. Запікаємо ще 25 хвилин, поки не утвориться рум'яна кірочка.
Все – котлети готові!
Нагадаємо, раніше Ектор Хіменес-Браво дав самий простий і смачний рецепт у світі
Як повідомляв портал "Знай.иа", ревізор Панкова розповіла, яким повинен бути ідеальний обід.
Також Знай.иа" писав, простий рецепт маринованої скумбрії в банку.