Вже більше тижня українці змогли відчути на собі послаблення карантинних обмежень, проте з приходом літа всі мріють скоріше відправитися на море. Про те, коли відновлять транспортне сполучення з популярними курортами в Кирилівці та Бердянську повідомляє міністр інфраструктури Владислав Криклій.

В уряді розповіли, коли дніпряни зможуть відправитися на море / скріншот з відео

Введення карантину в Україні створило неймовірну напругу серед громадян, але вже з 11 травня воно почало йти на спад, оскільки уряд дав добро на відвідування парків і скверів, прибережних зон відпочинку і ресторанів.

Але у більшості українців, включаючи і дніпрян, літній відпочинок асоціюється саме з поїздкою на морське узбережжя, що, до речі, також було дозволено головним санітарним лікарем України Віктором Ляшко. За його словами, інфекція не виживає у морському середовищі і під ультрафіолетовими променями.

В уряді розповіли, коли дніпряни зможуть відправитися на море / скріншот з відео

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Але тут став інше питання – як добиратися до місць відпочинку, якщо міжміські та міжобласні автобуси не ходять? На щастя для туристів, під час засідання уряду 20 травня, було прийнято рішення відновити пасажирські перевезення вже з 22 травня, тобто жителі Дніпра зможуть сміливо збирати валізи і вирушати на улюблені курорти Бердянську або Кирилівки.

Нагадаємо, раніше в Дніпрі зросли ціни на сезонні фрукти і овочі.

Як повідомляв портал Знай.иа Денис Шмигаль розповів, коли в Дніпрі відкрию метро.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі не вистачає водіїв маршруток після карантину.