У Дніпрі на вулиці Далекій перекинувся автомобіль Cherry, водій якого не впорався з керуванням внаслідок алкогольного сп'яніння. Про це повідомляє місцеве видання "Інформатор".

У Дніпрі перекинувся автомобіль Cherry / фото: Інформатор

У Дніпрі перекинувся автомобіль Cherry / фото: Інформатор

Згідно з попередніми даними, автомобіль Cherry курсував з боку Набережної Перемоги в бік Старих Кодак. З причини знаходження в стані алкогольного сп'яніння, водій не впорався з керуванням і спровокував переворот свого транспортного засобу. По приїзду правоохоронних органів чоловік заявив, що його підрізали. Сам же водій відмовився від госпіталізації, медики надали необхідну допомогу на місці події.

У Дніпрі перекинувся автомобіль Cherry / фото: Інформатор

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

У Дніпрі перекинувся автомобіль Cherry / фото: Інформатор

Співробітники патрульної поліції, після проведення необхідних тестів, склали на п'яного водія протокол за статтею 130 ПДР України (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції).

Як повідомляє видання, у наслідок ДТП ніхто не постраждав. Аварія сталася близько 8:30 ранку у вівторок, 19 травня.

Нагадаємо, раніше епатажний блогер з Дніпра Павло Петель загинув в ДТП в Підмосков'ї.

Як повідомляв портал Знай.иа в моторошному ДТП на Слобожанському проспекті загинув відомий ведучий з Дніпра.

Також Знай.иа писав, що на Дніпропетровщині потяг протаранив і зніс з шляхів сімейний автомобіль.