У Дніпрі з 17 травня ведуться пошуки зниклої жінки, що проживає на ж/м Сокіл-2, Борисенко Катерини Вікторівни. Про прикмети жінки і контактах чоловіка розповідає видання "Інформатор".

Повідомляється, що 43-річна Катерина Борисенко разом з сім'єю проживає на ж/м Сокіл-2, в останній раз вийшла з дому 17 травня в 9:00. З 10:00 вона не виходила на зв'язок, а мобільний телефон на даний момент відключений. Близькі та рідні зниклої дуже стурбовані й просять усіх небайдужих допомогти з пошуками.

У Дніпрі пропала 43-річна жінка / фото: Інформатор

Прикмети: зріст приблизно 175 см., волосся чорного кольору до плечей (на момент зникнення були зав'язані в гульку). Востаннє її бачили у синіх джинсах, бордовій спортивній кофті, поверх була надіта сіра тепла кофта з капюшоном, білі кросівки і маленька червона сумка.

Рідні розповіли, що раніше Катерина Борисенко перенесла інсульт, тому може губитися в просторі і не розуміти, де знаходиться. Просимо вас придивитися до фото і бути напоготові в громадських місцях. Якщо вам раптом щось відомо про місцезнаходження жінки, ви помітили її десь в місті чи згадали, що бачили раніше, - терміново телефонуйте на гарячу лінію "102" або за телефоном: (098) 844-95-02 - Олександр, чоловік зниклої.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, раніше в Дніпрі повідомили про зникнення 73-річного чоловіка.

Як повідомляв портал Знай.иа волонтери оголосили збір коштів для похорону 12-річного Радика з Дніпра.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі собака зірвався з ланцюга і кинулася на дитини.