У Дніпрі почастішали випадки хамства з боку водіїв громадського транспорту. Нещодавно, на маршруті №120 стався інцидент за участю водіїв і пасажирів, про що повідомляє видання Дніпровська панорама, посилаючись на повідомлення в Telegram-каналі "Міський транспорт Дніпра".

У Дніпрі водій маршрутки не пускав пільговиків в салон / фото: Znaj.ua

З хамською поведінкою водія зіткнулися пасажири маршруту №120, який курсує з Центру на ж/м Перемога-6. За словами очевидців, чоловік вів себе неадекватно: використовував ненормативну лексику, розпускав руки, підвищував голос на пільговиків і не пропускав людей всередину салону. Водій маршрутки в грубому тоні говорив, щоб люди їхали на тролейбусі.

"Сьогодні епічний випадок в 120. Водій не пускає навіть 2 людини по пільзі кричачи при цьому, ми пільговиків не беремо "п**те на тролейбус" хапає за руки не пускаючи в салон. Номер машини Ае1081АВ, всередині в салоні стоїть табличка 95 маршрутки. Люди за зайвих 16 гривень готові піти на кримінал", — написано в повідомленні Aleksa N, яка цитувала повідомлення близької подруги.

Пост Aleksa N на Telegram-каналі Міський транспорт Дніпра / скріншот

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Варто нагадати, що раніше спеціаліст Департаменту транспорту і транспортної інфраструктури міськради Дніпра Іван Васючков розповів, що в місті з 12 травня значно збільшилася кількість громадського транспорту і пасажиропотік, проте до докарантинних норм ще далеко. Більш того, повідомляє експерт, на роботу зараз вийшло вже понад 1000 водіїв, але з-за того, що під час карантину багато звільнилися, на даний момент місту не вистачає ще 500 чоловік.

Нагадаємо, раніше Борис Філатов відмовився запускати громадський транспорт у Дніпрі.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі влада зважилися на небувалий крок - запуск громадського транспорту.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі вибухотехніки знешкодили саморобну бомбу, прикріплену до автомобіля.