У Дніпрі чоловік пішов на справу під покровом ночі, щоб пограбувати банк або не ювелірний магазин, а кондитерську лавку. правоохоронці затримали підозрюваного, після того, як прибули на місце події і побачили пошкоджені двері магазину. Про це пише Дніпро Оперативний.

Інцидент стався 18 травня пізно вночі. Чоловік вирішив залізти в магазин, розташований на проспекті Поля. Охоронець найближчого торгово-розважального центру побачив, як біля магазину кондитерських виробів ходить невідомий чоловік і намагається відкрити двері. Охоронець викликав поліцію на місце.

Пошкоджена двері магазину Фото: Нацполиция Дніпра

Правоохоронці виявили пошкоджену двері магазину. Після цього вони почали відпрацьовувати прилеглу територію і виявили чоловіка, який підходив за описом охоронця ТРЦ. Вони провели огляд особистих речей, в результаті цього виявили набір відповідних інструментів. до поліцейським підійшов місцевий житель і розповів, що бачив цієї людини у кондитерського магазину.

Інструменти, знайдені у затриманого Фото: Нацполиция Дніпра

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Підозрюваного в спробі пограбування магазину затримали і доставили в найближчий відділок поліції. Після перевірки документів і особистості з'ясувалося, що затриманий вже притягувався до відповідальності раніше.

Нагадаємо, Знай писав, що кияни вистежили грабіжників банкоматів, які збиралися підірвати черговий.

Знай повідомляв, що у Києві жінка зі шприцом вкрала зубну пасту в супермаркеті.

Нещодавно Знай передавав, що у Харкові невідомі підірвали банкомат, грошовий дощ накрив округу.