У Дніпрі волонтери взялися рятувати кінь по імені Любонько. Тварина захворіла, а його власник не має достатньо коштів, щоб вилікувати хворого. До всього іншого, владлец вирішив здати на бойню кінь. Про це пише Вести Дніпра.

Ситуація ускладнюється тим, що Любонько кашляє і чхає вже місяць, а господар не може дозволити собі лікування. Також волонтери розповіли, що м'ясник готовий забрати коня на бійню за 9000 грн. Вони відзначили, що для порятунку тварини знадобляться 9000 грн на викуп Любушки і транспортування обійдеться в 3200 грн. Часу дуже мало, так як господар може передумати, а тварина загине.

Кінь Любонько Фото: Вісті Дніпра

Після цього волонтери попросили всіх небайдужих перевести гроші на вказані реквізити - Карта на порятунок Любаші 5168 7450 3008 5531 Русина Олена ПриватБанк.

Варто відзначити, що вчені попередили жителів планети про те, що віруси і пандемії будуть відбуватися все частіше. Це свого роду помста нашої планети за втручання людини в дику природу. Вони також зазначили, що з 1970-х років таких вірусів стало в 4 рази більше. причиною такої ситуації стало незаконний обіг та споживання тварин дикої природи, посилюється це вторгненням людини в місця проживання диких тварин.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що вчені пояснили поширення пандемій і появу нових вірусів - помста природи.

Знай повідомляв, що пінгвіни зайнялися кіднепінгом та вкрали дитинчати у родичів.

Нещодавно Знай передавав, що киянка вигуляла кінь і дитини під час карантину.