Міський голова Дніпра Борис Філатов відмовився запускати громадський транспорт у Дніпрі до рішення Кабінету міністрів України щодо цього питання. Він пояснив своє рішення тим, що це прерогатива Кабміну. До того ж Філатов заявив, що взяв до уваги досвід Черкас, де на Анатолія Бондаренка посипалася купа кримінальних справ. Про це він розповів у інтерв'ю "Радіо Свобода".

"Ні, це однозначно неможливо. Тому що це – компетенція Кабміну. Ви прекрасно пам’пам'ятаєте історію з Анатолієм Бондаренком в Черкасах. І це закінчилося цілою купою кримінальних справ. Тому ми можемо тільки просити нас почути Кабмін. Ви знаєте, були заяви з боку харківських колег щодо цього. І мер Києва Віталій Кличко говорив про метро… Я не збирався і не збираюся самовільно запускати громадський транспорт, але я відкрито висловлюю свою публічну позицію і солідарний з колегами, що давайте перестанемо займатися самообманом", Боирс Філатов

Борис Філатов розповів про роботу громадського транспорту в Дніпрі Фото: скріншот

До того ж Філатов назвав самообманом роботу громадського транспорту, який зараз перевозить пасажирів по спецальними перепустками. Ці перепустки в тролейбуси і трамваї мають працівники комунальних служб, а також працівники сфери критичної інфраструктури.
Філатов розповів, що влада міста видила за час карантину 140 тисяч перепусток, черги з охочих розтягнулися на два квартали вперед. Після ослаблення карантину чергу зросла за рахунок підприємців, які вийшли на роботу. Тому влада Дніпра видала ще 50 тисяч перепусток і видача не зупиняється. після цього голова Дніпра заявив, що це обман, коли 200 тисяч осіб пересуваються по місту на автобусах, тролейбусах і трамваях, але за спецперепустками. Філатов підкреслив, що після 22 травня або після 1 червня українці можуть дізнатися, що транспорт закривали, щоб налякати людей, як це було з парками і дитячими майданчиками.

Нагадаємо, Ось писав, що в Дніпрі влада вирішила відкрити автобусні маршрути, щоб забезпечити містам громадським транспортор.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Знай передавав, що в Києві вартість проїзду у маршрутках зросте в рази.

Нещодавно Знай повідомляв, що стало відомо, коли стартують пасажирські перевезення в Україні.