У Дніпрі сталася трагедія, від якої волосся ворушиться на голові. Бездомний чоловік підозрюється у вбивстві 12-річної дитини. інцидент розслідує поліція, а в мережі з'явилися перші подробиці. Про це пише 34ua.

Як з'ясувалося, хлопчик ще в обідню пору пішла гуляти. Його бабуся повідомила, що пов'язувалася з онуком за телефоном близько 19 години вечора, і він сказав, що йде додому, але там він так і не з'явився. Після 19 годин жінка зателефонувала онука, він не відповів. Вона звернулася в поліцію з приводу пропажі дитини.

правоохоронці почали обстежувати територію, де міг перебувати дитина. коли хлопчик розмовляв з бабусею в останній раз, він сказав, що йде додому через територію лікарні по вулиці Бехтерева. тому поліція почала прочісувати саме цей район.

Підозрюваний у вбивстві дитини в Дніпрі Фото: Нацполиция

На території лікарні виявили покинутий будинок, в якому знаходився бездомний. В його саморобному житло поліція виявила самого господаря з плямами крові на обличчі. Чоловік знаходився у купі старої одягу і речей, що також привернуло увагу копів. При подальших пошуках поліцейські виявили тіло хлопчика під купою речей. при цьому з самого початку бездомний чоловік розповів поліції, що нібито чув дитячий голос, але хлопчика не бачив.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Ймовірний вбивця затриманий на місці і доставлений у відділок. слідчі відвідали 65-річного "бомжа" під варту. Якщо його вина буде доведена, то він сяде на довго у в'язницю.
Варто відзначити, що це не перший шокуючий випадок вбивства дітей. Нещодавно у Харкові жінку зловили з кульком на вулиці міста. У пакеті виявили голову її дочки. Як з'ясувалося, жінка зарізала дочка і відрізав їй голову. примітно, що харків'янку зловили з-за того, що вона гола і з ножем в руках ішла по вулиці рано вранці.

Нагадаємо, Знай писав, що гола харків'янка, яка вбила дочку, готувалася до цього заздалегідь.

Знай повідомляв, що в околицях Парижа був затриманий 84-річний Фелисьєн Кабуга, якого підозрюють в організації геноциду народу тутсі в Руанді.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві судять вбивцю байкера.