У Дніпрі медики прийняли пологи незвичайного дитини. На світло появила дівчинка, яку відразу назвали богатирем через її розміри і вага. Про це пише Дніпровська панорама.

В одному з пологових будинків Дніпра медики прийняли пологи у жінки, плід якої повинен був народитися з рекордною вагою. На щастя, диво народження пройшло без ексцесів і додаткових втручань. Мама і дочка почувають себе добре.

Лікарі розповіли, що дівчинка народилася з вагою 5650 грамів і зростом 59 див. Вони вважають, що такі розміри дитини хороший ознака і завдаток на майбутнє.

Мама і її велика дочка в пологовому будинку Дніпра Фото: fb 9 міська лікарня

В пологовому будинку Дніпра расскзаали, що готувалися до появи на світ великого дитини і були заздалегідь попереджені про те, що жінка ось-ось має народити. Тому підготували операційну на випадок термінового кесаревого розтину й інших втручань. На подив все пройшло гладко і в штатному режимі. Після пологів жінку і дитину перевели в палату. Вони перебувають разом з першої хвилини появи на світ дівчинки.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Після цього лікарі розповіли, що в середньому вага новонароджених діток коливається в межах 2500-3500 грам, а зріст 50-55 див. В рідкісних випадках діти виростають в утробі матері до 4,5 кілограмів, а вага понад 5 кілограмів - це вже нештатна ситуація.

Варто відзначити, що поповнення в родині чекав до недавнього часу головний радикал країни Олег Ляшко. Диво сталося вчора, 17 травня. Новоспечений батько поділився радістю з клієнтами в соціальних мережах. Це повідомлення стало новиною №1 для багатьох прихильників Радикальної партії.

Нагадаємо, Знай писав, що Олег Ляшко вдруге став батьком.

Знай повідомляв, що співачка Наталка Карпа показала, як гуляє зі своїм малюком.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві у дитини від сурогатної матері виявили коронавірус.