По всій Україні шукають людей, які могли заразитися коронавірусом від пари, що нещодавно повернулася в Дніпро з-за кордону. Про це повідомляється в сюжеті «ТСН».

Як повідомляється, захворювання коронавірусом в Дніпропетровській області було виявлено у подружньої пари, нещодавно повернулася з Франції. Подружжя летіли з Парижа до Києва, а звідти поїздом «Київ-Запоріжжя» добиралися до Дніпра. У рідному місті вони скористалися послугами таксі, щоб доїхати до будинку.

Майже одразу після повернення додому вони відчули себе погано і звернулися за медичною допомогою. Їх ізолювали в боксах міської інфекційної лікарні, а зразки аналізів відправили в столицю на проведення тестів.

Тести підтвердили захворювання коронавірусом у обох. Правоохоронці намагаються встановити, скількох людей по дорозі додому вони могли заразити – сусідів у купе, провідників поїзда. Таксиста, який підвозив заражених, вже знайшли – він вдома на самоізоляції, за його станом спостерігають медики.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, українські заробітчани з підозрою на коронавірус втекли з лікарні.

Як повідомляв портал Знай.иа, більше 500 чоловік відправили на самоізоляцію з-за коронавіруса на Полтавщині.

Також портал Знай.иа писав, що буде в Україні з-за карантину з зарплатами і відпустками.