У Дніпрі люди в зв'язку з карантином по коронавирусу розкуповують крупи, цукор і туалетний папір. Зокрема, так йдуть справи в супермаркеті АТБ на Північному ринку, повідомляють у місцевому співтоваристві «Райончик».

«З ситуацій в АТБ можна аналізувати рівень ідіотизму того чи іншого району. Це країна непереможних дебілів! І головне - яке "мудре" поєднання продуктів: гречка і туалетний папір. Чим би ще зайнятися в період карантину?», «Так як зазвичай всі беруть перед вихідними набір «ура, вихідні»: горілка, пиво, ковбаса і йогурти з туалетним папером чомусь», «Був там - розмели борошно і туалетний папір, на цінниках "товар у дорозі"», «Я думаю, працівники спеціально не доставляють товар. Щоб викликати ажіотаж, і продати весь прострочений товар», - пишуть дніпряни.

Фото: Facebook

«Дивно. Вчора були на Північному ринку і заходили в АТБ - ніякого ажіотажу не було, полиці з товаром. Ми купили крупи трьох видів по два кг просто тому, що вдома запаси закінчилися, а наша сім'я любить каші», «Пташиний грип та коронавірус придумали виробники солі, сірників і крупи», «Де ви ці фотки знаходите, на Калиновій за всі дні жодного разу не спорожніли полиці», - дивуються інші.

«Всі так люблять каші?», «Кошмар. Хворі люди. Де тепер крупу брати для собак?! У мене кіт їсть тільки гречку (перемішую з кормом). Сьогодні змогла купити тільки дроблення, благо хоч така була ще», - скаржаться треті.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, коронавірус забрав життя рідної людини Макгрегора, спортсмен в глибокому траурі.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Києві дезінфікують метро і під'їзди будинків.

Також Знай.uа писав, Роналду "зустрівся" з коронавірусом і почав благати людей про головне - "Втратив близьких".