Ясною погодою нас цей день не порадує - у Дніпрі хмари закриють небо вже з самого ранку та протримаються до пізнього вечора. Ранок та день пройдуть без опадів. Ввечері можливий невеликий дощ.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що в п'ятницю, 13 березня вологість повітря в Дніпрі складе від 50 до 87%. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від +7 до +18 градусів.

Погода в Дніпрі, скріншот з відео


Схід сонця у цей день в Дніпрі буде спостерігатися у 05:53, а захід можна побачити у 17:44.

У цей день вшановується пам'ять преподобного Василя, сповідника. У народі помічено, що цей день завжди буває теплим, щоправда може трапиться і дощ, але це хороша прикмета: на багатий врожай і гарне літо.

Наші пращури спостерігали, як тануть круги навколо дерева, по цьому судили про весняну погоду: "круті краї, крута і весна буде, пологі — весна буде затяжною". 13 березня вважається астрономічним рубежем зими і літа.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua тепер документи можна зберігати в електронній формі у себе в смартфоні.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Також Знай.ua писав, українцям тільки зараз пояснили, навіщо виділили розподіл газу на окремий рахунок.

Нагадаємо, в Україні через погодні умови сильно постраждали водії.