В Дніпрі з самого ранку на небі не залишатиметься жодної хмарки, та до кінця дня погода буде ясною. Вночі можливий дрібний дощ, який до ранку повинен закінчитися. Весь день пройде без опадів.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що в четвер, 12 березня вологість повітря в Дніпрі складе від 33 до 78%. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від +8 до +14 градусів.

Погода в Дніпрі, скріншот з відео


Схід сонця у цей день в Дніпрі буде спостерігатися у 05:55, а захід можна побачити у 17:43.

12 березня вшановується пам'ять преподобного Прокопія Декаполита, сповідника. У народі цього святого називали ще Перезимником.

Говорили, що у цей день "березень дорогу рушить, так в'язне у заметі", "і тане, і мерзне". Якщо у цей день бував дощ, то очікували і мокрого літа. А якщо дув південний вітер, і на вулиці була капель, то літо обіцяло бути теплим.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua тепер документи можна зберігати в електронній формі у себе в смартфоні.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Також Знай.ua писав, українцям тільки зараз пояснили, навіщо виділили розподіл газу на окремий рахунок.

Нагадаємо, в Україні через погодні умови сильно постраждали водії.