У Дніпрі 10 лютого в пологовому будинку №9 прийняли передчасні пологи: дівчинка народилася на терміні в 23 тижні. Наразі за її життя борються лікарі, повідомляє благодійний фонд «Добродій».

Дівчинку вагою всього 620 грамів і зростом до 30 сантиметрів назвали Міланою. Причиною її передчасного народження стало тотальне відшарування плаценти.

Для українських медиків порятунок Мілани став справжнім викликом, адже досвіду виходжування дітей з настільки екстремально малою вагою тіла у нашій країні поки не було.

Скрін, «Добродій».

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Зараз дитину перевели в реанімаційне відділення дитячої лікарні №3 імені Руднєва, їй належить довгий період реабілітації. За прогнозами лікарів, він затягнеться щонайменше на півроку. Лікування таких дітей – дорогий процес, щодня на підтримку життя малятка необхідні десятки тисяч гривень.

Батьки просять всіх небайдужих допомогти у порятунку малечі – Мілана третій і бажана дитина в їх сім'ї.

Нагадаємо, раніше росіянка не хотіла Скорпіона, і полетіла народжувати з Москви на Камчатку.

Як повідомляв портал "Знай.uа" в Києві – чергова страшна знахідка. На цей раз у сміттєвому баку було виявлено труп дитини

Також Знай.uа писав, що в 2020 року в Україні почалася медична реформа, які зміни чекають на українців.