У Дніпрі до самого вечора буде триматися похмура погода, лише під кінець дня небо очиститься від хмар. Опадів у цей день не варто очікувати.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що в четвер, 30 січня вологість повітря в Дніпрі складе від 64 до 88%. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від 0 до +4 градусів. Також синоптики попереджають про посилення швидкості вітру до 15-24 м/с.

Погода в Дніпрі


Схід сонця у цей день в Дніпрі буде спостерігатися у 07:09, а захід можна побачити у 16:36.

У цей день вшановується пам'ять преподобного Антонія Великого. У минулі часи цей день називали Антон Перезимний - саме 30 січня вважалось серединою зими.

У цей день часто бували відлиги, а вслід за ними наступали сильні морози. Звідси і прикмета, що зимовому теплу вірити не можна: "Перезимник обнадіє, потеплішає, а потім обдурить — все морозом стягне". Якщо на Антонія небо закривалося хмарами, очікували заметіль.

Як повідомляв Знай.uа українцям нарешті розповіли чому потрібно перестати пити після 40-ка.

Також портал писав, що українцям дозволили користуватися кількома медичними послугами безкоштовно.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Знай.uа писав, що потрібно перевіряти дрібниця, так як Нацбанк випустив нову колекційну монету.