В Дніпрі протягом усього дня погода буде похмурою. Нічний дощь вранці ослаб. Вдень на якийсь час опади припиняться, а ввечері сильний дощ може піти знову.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що в середу, 29 січня вологість повітря в Дніпрі складе від 91 до 100%. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від 0 до +5 градусів. Також синоптики попереджають про посилення швидкості вітру до 15-24 м/с.

Погода в Дніпрі


Схід сонця у цей день в Дніпрі буде спостерігатися у 07:11, а захід можна побачити у 16:34.

29 січня відзначається день поклоніння чесним ланцюгам апостола Петра. У народі цей день називали Петро-полукорм, оскільки до цього часу у селян виходила половина зимового корму для худоби.

З цього приводу народ примітив: "Якщо в коморі житнього хлібу залишилось більше половини, бути хорошому врожаю". Погоду у цей день передбачав вітер: якщо він дув з північної сторони, очікували сильного морозу.

Як повідомляв Знай.uа українцям нарешті розповіли чому потрібно перестати пити після 40-ка.

Також Знай.uа писав, що українцям дозволили користуватися кількома медичними послугами безкоштовно.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Знай.uа писав, що потрібно перевіряти дрібниця, так як Нацбанк випустив нову колекційну монету.