У Дніпрі помітили незвичайного птиха – найсправжнісіньку білу ворону. Відповідні фотографії та відео опублікувала місцева мешканка Яна Дихан на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Деякі коментатори припустили, що у всьому винна екологічна ситуація в світі, але насправді білі ворони – рідкісне, однак цілком реальне явище. Інші здивувалися, чому дніпровська ворона – не радикально білого кольору.

Белая ворона

Geplaatst door Яна Дихан op Zaterdag 25 januari 2020

«По ідеї, вона повинна бути чисто біла. А ця – суміш», - припустила одна з користувачок.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

«(Біла) - це альбінос, у неї червоні очі. Альбінос - це відсутність кольору. А моя кольорова, як той кольоровий телевізор. Чорний - це колір, а білий - це теж колір, значить телевізор кольоровий. І моя ворона кольорова», - пояснила автор посту.

Нагадаємо, раніше в столиці Судану місцеві жителі почали бунтувати щодо жорстокого поводження з тваринами в місцевому зоопарку. Так, мова йде про левів, або точніше, що від них залишилося.

Як повідомляв портал "Знай.uа" в Києві триває реконструкція зоопарку. Про це нагадав мер столиці Віталій Кличко, опублікувавши на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook відео годування хижаків.Знай.uа" писав, що три білих малюки з'явилися на світ в Магдебурзькому зоопарку.