У Дніпрі рік розпочався з двох унікальних пологів, які пройшли успішно.

Про це повідомляє інформаційний портал "Дніпровська панорама".

У Дніпрі в лікарні Мечникова рік розпочався з двох унікальних пологів. До медиків надійшла жінка з рідкісним захворюванням — синдром Гольденхара, і жінка на 30-му тижні вагітності. На щастя і ті, і ті пологи пройшли успішно.

Перші пологи.

В Дніпрі почався рік з двох унікальних пологів

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

До дніпровських лікарів підпустила жінка з унікальним захворюванням синдром Гольденхара та іншими супутніми патологіями. Їй повинні були зробити плановий кесарів розтин у зв'язку з рубцем на матці. Так, 9 січня на світ з'явилася прекрасна і здорова дівчинка. Її вага становить 2950 грамів, а зріст 46 сантиметрів.

Другі пологи.

В Дніпрі почався рік з двох унікальних пологів

В акушерську реанімацію потрапила пацієнтка в 30-му тижні вагітності з тяжкою прееклампсією. Це захворювання не могли усунути медикаментозно через це плід почав страждав в утробі. Медики оперативно зробили кесарів розтин, і у пацієнтки народилася дівчинка вагою всього 1200 грамів і зростом 38 див. Зараз дитина перебуває в реанімації і потроху набирає вагу.

Нагадаємо, грип-убивця відкрив сезон полювання на українців: як відрізнити небезпечне захворювання від звичайної застуди.